سرپرست دانشکده تغذیه، علوم غذایی و مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی من

سرپرست دانشکده تغذیه، علوم غذایی و مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی منصوب شد.

سرپرست دانشکده تغذیه، علوم غذایی و مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی

سرپرست دانشکده تغذیه، علوم غذایی و مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، دکتر کامران قدس رئیس دانشگاه در حکمی دکتر مجتبی یوسفی اصل عضو هیات علمی آموزشی علوم و صنایع غذایی دانشگاه را به عنوان سرپرست دانشکده تغذیه، علوم غذایی و مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی منصوب کرد.

در این حکم آمده است:

جناب آقای دکتر مجتبی یوسفی اصل
عضو محترم هیات علمی آموزشی علوم و صنایع غذایی

با سلام و احترام؛
خداوند متعال را شاکریم که نعمت خدمتگزاری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مردم شریف و گرانقدر میهن عزیزمان را به ما عطا نمود. با عنایت به تعهد، تخصص و سوابق علمی و اجرایی ارزنده جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان" سرپرست دانشکده تغذیه، علوم غذایی و مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی"منصوب می‌شوید.

امید است با یاری خداوند متعال، رعایت جوانب شرعی و قانونی و با عنایت به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی ابلاغی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و شعار "دولت مردمی، ایران قوی" و با بهره گیری از توان علمی و تجارب ارزشمند خویش، برنامه ریزی مناسب، استفاده از نظرات صاحب نظران و همراهی و هفکری نیروهای خدوم و صدیق این مجموعه و هماهنگی با اینجانب در راستای اجرای سیاستها و اهداف عالیه دانشگاه اقدام نموده و ضمن رعایت قوانین و مقررات اداری، با پیگیری و انجام وظایف مربوطه، زمینه ارتقاء بیشتر مجموعه دانشگاه را فراهم نمائید. توفیق روزافزونتان را از درگاه ایزد منان مسئلت دارم.

دکتر کامران قدس

لینک کوتاه خبر :