سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران

سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از بیست و یکم تا سی و یکم اردیبهشت ماه سال 1401 به صورت فیزیکی در مصلای امام خمینی تهران (ره) و به صورت مجازی در سامانه ketab.ir برگزار می شود.

ثبت نام یارانه اعتباری خرید کتاب

«خانه کتاب و ادبیات ایران» به نمایندگی از معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای سیاست های ترویج کتاب و کتابخوانی و حمایت از نشر کشور، در «سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران» اقدام به توزیع بن اعتباری خرید برای اعضای هیئت علمی، طلاب و دانشجویان سراسر کشورنموده است.

• اعضای هیئت علمی، طلاب و دانشجویان سراسر کشور می توانند از روز پنج شنبه هشتم اردیبهشت ماه 1401، برای دریافت بن اعتباری خرید کتاب ویژه بخش مجازی نمایشگاه به نشانی ketab.ir مراجعه نموده و ثبت نام کنند.
  • یارانه اعتباری خرید کتاب ( بن کتاب ) صرفا در بخش مجازی سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران قابل استفاده است.
  • یارانۀ خرید کتاب (بن کتاب) به صورت «اعتبار خرید» به کد ملی متقاضیان اختصاص می ­یابد، لذا برای ثبت نام نیاز به واریز وجه نیست.
  • سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای دانشجویان وطلاب  350 هزار تومان است که از این مبلغ  200 هزار تومان آورده دانشجویان وطلاب است و  150 هزار تومان سهم معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی با مشارکت بانک صادرات ایران است.
  • سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای اعضای هیئت علمی 600 هزار تومان است که از این مبلغ  300 هزار تومان آورده عضو هیئت علمی و  300 هزار تومان سهم معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مشارکت بانک صادرات ایران است.
لینک کوتاه خبر :
خبرنگار