گرامی داشت روز دانشجو در دانشکده تغذیه و علوم غذایی

گرامی داشت روز دانشجو در دانشکده تغذیه و علوم غذایی

گرامی داشت روز دانشجو در سالن آمفی تاتر دانشکده تغذیه و علوم غذایی آرادان برگزار شد.

به مناسبت 16 آذر روز دانشجو مراسمی با حضور دکتر یوسفی ، دکتر غریبی معاون آموزشی ، اعضاء هیات علمی ، همکاران و جمعی از دانشجویان در سالن آمفی تاتر دانشکده تغذیه و علوم غذایی آرادان  برگزار گردید .

ابتدا با ذکر تلاوت قران ، نواختن سرود ملی برنامه آغاز شد.

.ابتدا دکتر یوسفی  سرپرست دانشکده ضمن خیر و مقدم به دانشجویان وهمکاران و  تبریک روز دانشجو بیان  نمودند : دانشجو برای رشد و توسعه نیاز به الگو دارد به طبع در دانشگاه اساتید می توانند بهترین الگو برای شما باشند و دانشجو لازم است از لحاظ فکری ، ذهنی ،اجتماعی  ، شخصیتی رشد کند و یاد بگیرید که بهترین جا برای یادگیری دانشگاه است وسپس از دانشگاه  به جامعه انتقال می یابد .

قابل ذکر است پخش موسیقی سنتی ، شعر ، تاترکمدی و ... از دیگر برنامه های این مراسم بود.

در پایان از دانشجویان معدل اول تا سوم هر دوره دانشکده با اهدا هدیه و لوح سپاس ، تقدیر به عمل آمد

لینک کوتاه خبر :
خبرنگار