EN / العربی
  • آخرین بروز رسانی : 99/11/04 13:21
لوگوی دانشگاه علوم پزشکی سمنان
دانشکده تغذیه و علوم غذایی و دانشکده پیراپزشکی آرادان
شعار سال
  • صفحه اصلی
  • درباره دانشکده
    • تاریخچه
    • بیانیه ماموریت
    • برنامه استراتژیک و عملیاتی
    • نمودار سازمانی
  • حوزه ریاست
    • رئیس دانشکده
    • روابط عمومی
    • دفتر ریاست
    • ارتباط مستقیم با ریاست دانشکده
    • حراست
    • واحد آمار وفناوری اطلاعات
  • معاونت ها
    • معاونت آموزشی و پژوهشی
  • واحد آموزش
    • کارشناسان
    • شورای آموزشی
    • گروه های آموزشی
      • علوم تغذیه
        • مدیر گروه
        • کارشناس گروه
        • اعضاء هیات علمی
          • دکتر زینب فغفوری
          • دکتر عاطفه اصحابی
          • دکتر مریم نظری
          • دکتر الهه قدس
      • علوم و صنایع غذایی
        • مدیر گروه
        • کارشناس گروه
        • اعضاء هیات علمی
          • دکتر آنا عبدالشاهی
          • دکتر مجتبی یوسفی اصل
          • دکتر نسیم خورشیدیان
          • دکتر زینب فغفوری(second affiliation)
          • دکتر عاطفه اصحابی(second affiliation)
      • گروه آموزشی فوریت های پزشکی
        • کارشناس گروه
        • اساتید گروه
    • فرم ها و آیین نامه ها
      • آئین نامه های آموزشی
      • فرم ها
    • برنامه امتحانات
    • تقویم آموزشی
    • برنامه کلاس ها
      • برنامه کلاس های حضوری
      • نیمسال اول سال تحصیلی 1399-1400
        • دانشجویان ترم اول
        • دانشجویان ترم سوم
        • دانشجویان ترم چهارم
        • دانشجویان ترم پنجم
        • دانشجویان ترم هفتم
    • آرایش ترمی
      • تغذیه
        • ورودی 95 الی مهر 97
        • ورودی 98 به بعد
      • صنایع غذایی
      • فوریت های پزشکی
    • سرفصل دروس
      • تغذیه
        • ورودی 98 الی مهر97
        • ورودی 98 به بعد
      • صنایع غذایی
      • فوریت های پزشکی
    • مهمانی و انتقالی
      • نیمه اول سال تحصیلی1399-1400
      • فرم های انتقالی
        • انتقالی موقت
        • انتقالی دائم
        • انتقال توام با تغییر رشته
  • دفتر توسعه آموزش(EDO)
    • مسئول EDO
    • معرفی واحد EDO
    • اعضای EDO
    • لیست کارگاه ها
      • برگزاری کارگاه
    • طرح دوره
      • گروه تغذیه
        • دروس مشترك گروه تغذيه
        • دکترعاطفه اصحابی
        • دکترزینب فغفوری
        • دکترمریم نظری
      • گروه صنایع غذایی
        • دکترآنا عبدالشاهی
        • دکترنسیم خورشیدیان
        • دکترمجتبی یوسفی
        • دکترفرید غریبی
    • آیین نامه ها
      • شيوه نامه محروميت مهر98
      • دستورالعمل ترفيع رتبه و ركود علمي
      • چگونه طرح درس بنويسيم
      • آيين نامه استاد مشاور
      • آیین نامه ارتقاء مرتبه اعضای هیات علمی
      • LOG_BOOK
      • EDO_ORGANIZATIONAL_RELATIONSHIP
    • فرم های خام واحد EDO
      • فرم سوالات امتحانی
      • فرم فعالیت های نیمسالی 1
      • فرم فعالیت های نیمسالی 2
      • فرم تمام وقتی
      • فرم اخلاق و رفتار حرفه ای
      • فرم طرح دوره
    • تماس با ما
  • واحد پژوهش
    • کارشناس پژوهش
    • شورای پژوهشی
    • اولویت های پژوهشی
    • کمیته تحقیقات دانشجویی
      • سرپرست
      • دبیر
      • شورای مرکزی
      • مجمع عمومی
      • اخبار کمیته تحقیفات
    • فرم ها و آئین نامه ها
    • انتشارات و مقالات
    • آدرس وابستگی
  • کتابخانه
    • درباره کتابخانه
      • درباره ما
      • کارکنان
    • شابکا
    • جستجوگر آذرسا - جستجوی آنلاین کتابخانه
    • منابع الکترونیک
    • کتابخانه مرکزی
    • کتابخانه دیجیتال
    • تازه های کتاب
    • سامانه نوپا و منبع یاب
      • سامانه منبع یاب
      • سامانه نوپا
    • کارگاه های آموزشی
      • کارگاه های سال 98
    • راهنماهای آموزشی
      • راهنما استفاده از کتابخانه
        • راهنمای عضویت
        • راهنما جستجو در نرم افزار
        • راهنمای استفاده کاربران از خدمات کتابخانه
      • راهنما منابع تخصصی
        • راهنمای Clinical Key
        • راهنمای Scine Direct
    • آیین نامه
      • آیین نامه امانت
      • آیین نامه عضویت
      • آیین نامه وجین
      • آیین نامه استفاده از خدمات تحویل مدرک
      • آیین نامه رعایت و حمایت از مالکیت معنوی
    • اخبار کتابخانه
    • اطلاع رسانی و تبلیغات
    • گزارش عملکرد سالیانه
      • گزارش عملکرد سال 97
      • گزارش عملکرد سال 98
    • پرسش از کتابدار
    • فرم نظر سنجی
    • گالری عکس
    • ساعت کار کتابخانه
    • تماس با ما
  • آزمایشگاه ها
    • میکروبیولوژی
    • شیمی و بیوشیمی
    • تجزیه و کنترل کیفی مواد غذایی
    • مهارت های بالینی
    • ارزیابی وضعیت تغذیه ای
  • امور دانشجویی و فرهنگی
    • کارشناس امور دانشجویی و فرهنگی
    • واحد تغذیه
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

انتقال توام با تغییر رشته

  • صفحه اصلی
  • واحد آموزش
  • مهمانی و انتقالی
  • فرم های انتقالی
  • انتقال توام با تغییر رشته

فایل ها

  • فرم اصلی انتقال توام با تغییر رشته
  • فرم رونوشت انتقال توام با تغییر رشته
آدرس دانشگاه علوم پزشکی سمنان

آرادان - بلوار انقلاب - دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی و پیراپزشکی آرادان

تلفن : 34544836-023 فکس : 34544842-023 صندوق پستی : 3586133461 ایمیل : Nutrition@semums.ac.ir
پیوندها
  • دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان
  • کتابخانه مرکزی
  • ارتباط مستقیم با ریاست دانشکده
  • معاونت آموزشی و پژوهشی
  • تماس با ما
  • سامانه مدیریت اطلاعات تحقیقاتی
  • سامانه آموزش مداوم
  • سیستم اتوماسیون اداری
  • سیستم اتوماسیون تغذیه
  • سامانه جامع کسرا
  • پست الکترونیک دانشگاه
  • خدمات آموزشی
آمار بازدید
  • بازدید این صفحه : 33
  • بازدید امروز : 114
  • کل بازدید : 807990
  • بازدیدکنندگان آنلاين : 0
©
پورتال سازمانی نیافام

پیوندها

  • صفحه اصلی
  • دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان
  • کتابخانه مرکزی
  • ارتباط مستقیم با ریاست دانشکده
  • معاونت آموزشی و پژوهشی
  • تماس با ما