English /
  • سامانه ملی خدمات دولت
  • دفترچه تلفن
  • برنامه استراتژیک دانشگاه
  • تاریخ بروز رسانی : 1402/09/05 13:58
لوگوی دانشگاه علوم پزشکی سمنان
دانشکده تغذیه، علوم غذایی و مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی آرادان
شعار سال
  • صفحه اصلی
  • درباره دانشکده
    • تاریخچه
    • بیانیه ماموریت
    • برنامه استراتژیک و عملیاتی
    • نمودار سازمانی
  • حوزه ریاست
    • رئیس دانشکده
    • روابط عمومی
    • دفتر ریاست
    • ارتباط مستقیم با ریاست دانشکده
    • حراست
    • واحد آمار وفناوری اطلاعات
  • معاونت ها
    • معاونت آموزشی و پژوهشی
  • واحد آموزش
    • کارشناسان
    • شورای آموزشی
    • گروه های آموزشی
      • علوم تغذیه
        • معرفی رشته
        • رسالت و اهداف گروه تغذیه
        • برنامه استراتژیک و عملیاتی گروه تغذیه
        • کوریکولوم رشته تغذیه
          • کوریکولوم جدید کارشناسی تغذیه
          • کوریکولوم قدیم کارشناسی تغذیه
        • مدیر گروه
        • کارشناس گروه
        • اعضاء هیات علمی
          • دکتر زینب فغفوری(first affiliation)
          • دکتر عاطفه اصحابی(first affiliation)
          • دکتر مریم نظری(first affiliation)
          • دکتر الهه قدس(second affiliation)
        • اساتید مشاور
        • برنامه زمانی اساتید گروه
          • .دکتر زینب فغفوری
          • .دکتر مریم نظری
          • .دکتر عاطفه اصحابی
        • لاگ بوک
        • کارآموزی
      • علوم و صنایع غذایی
        • معرفی رشته و گروه علوم و صنایع غذایی
        • رسالت و اهداف گروه صنایع
        • برنامه راهبردی
        • برنامه عملیاتی
        • کوریکولوم رشته علوم و صنایع غذایی
        • مدیر گروه
        • کارشناس گروه
        • اعضاء هیات علمی
          • دکتر آنا عبدالشاهی(first affiliation)
          • دکتر میرمیکائیل موسوی(first affiliation)
          • دکتر فرید غریبی (second affiliation)
          • دکتر عاطفه اصحابی(second affiliation)
        • اساتید مشاور
        • .برنامه زمانی اساتید گروه
          • .دکتر مجتبی یوسفی
          • .دکتر آنا عبدالشاهی
          • .دکتر میرمیکائیل موسوی
        • .دانش آموختگان
          • لیست دانش آموختگان کارشناسی رشته علوم و صنایع غذایی
          • فرصت های شغلی
        • کاراموزی
          • فرایند گذراندن کارآموزی در عرصه صنایع مختلف
          • نحوه نگارش گزارش کارآموزی
          • دفترچه کارآموزی (Log Book) در عرصه دانشجویان کارشناسی صنایع غذایی
          • فرم درخواست کارآموزی
    • فرم ها و آیین نامه ها
      • آئین نامه های آموزشی
      • فرم ها
    • برنامه امتحانات
      • نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰2-۱۴۰1
      • نیمسال دوم تحصیلی 1402-1401
    • تقویم آموزشی
      • تقویم ترمی نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1401
      • تقویم ترمی 17هفته ای نیمسال اول سال تحصیلی1400-1401
      • تقویم ترمی نیمسال دوم سال تحصیلی 1400-1401
      • تقویم ترمی نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1401
      • تقویم ترمی نیمسال اول سال تحصیلی 1402-1403
    • برنامه کلاس ها
      • رشته صنایع غذایی
      • رشته علوم تغذیه
      • رشته فوریت های پزشکی
    • آرایش ترمی
      • ..تغذیه
      • صنایع غذایی
      • فوریت های پزشکی
    • سرفصل دروس
      • تغذیه
        • ورودی 97 الی مهر98
        • ورودی 98 به بعد
      • صنایع غذایی
      • فوریت های پزشکی
    • مهمانی و انتقالی
      • نیمه اول سال تحصیلی1401-1400
      • نیمه اول سال تحصیلی1399-1400
      • فرم های انتقالی
        • انتقالی موقت
        • انتقالی دائم
        • انتقال توام با تغییر رشته
    • رهپویان
    • فرایندهای آموزشی
      • صدور گواهی اشتغال به تحصیل
      • فرایند اخذ مرخصی تحصیلی
      • فرآیند انتقالی
      • فرایند برگزاری امتحانات پایان ترم
      • فرآیند ثبت نام
      • فرآیند فراغت از تحصیل
      • فرآیند مهمانی
      • فرآیند نگهداری درخواست های دانشجویی در پرونده دانشجویی
  • دفتر توسعه آموزش(EDO)
    • پرسنل EDO
    • معرفی واحد EDO
    • رسالت و اهداف دفتر توسعه آموزش
    • کمیته های تخصصی
      • کمیته برنامه ریزی درسی
      • کمیته فعالیت های دانشجویی
      • کمیته توانمندسازی
      • کمیته سنجش و ارزشیابی دانشجو
      • کمیته آموزش مجازی
      • کمیته های پژوهش در آموزش،دانش پژوهی آموزشی و طرح های نوآورانه آموزشی
      • کمیته ارزشیابی برنامه
      • کمیته ارزشیابی استاد
      • کمیته آموزش های مبتنی برجامعه و پاسخگو
    • کمیته EDO دانشجویی
      • کمیتهEDC
      • آیین نامه ها
      • کارگاه ها
    • طرح دوره و طرح درس
      • نیمسال اول1400-99
        • تغذیه
          • دروس مشترک
          • دکتر اصحابی
          • دکتر قدس
          • دکتر خورشیدیان
          • دکتر پاکدل
          • دکتر خوشدل
          • دکتر غریبی
          • دکتر سلطانی کرمانشاهی
          • دکتر یوسفی
        • صنایع غذایی
          • دروس مشترک
          • دکتر شکرالهی
          • دکتر رنجبر
          • دکتر خورشیدیان
          • دکتر عبدالشاهی
          • دکتر خوشدل
          • دکتر سلطانی کرمانشاهی
          • دکتر احمدی
          • دکتر یوسفی
          • مهندس حیدریه
        • فوریت های پزشکی
          • دکتر غریبی
        • عمومی
          • دکتر چالدره
          • دکتر صادقی
      • نیمسال دوم1400-99
        • تغذیه
          • دروس مشترک
          • دکتر اصحابی
          • دکتر فغفوری
          • دکتر نظری
          • دکتر یوسفی
          • دکتر پاکدل
          • دکتر میرمحمدخانی
        • صنایع غذایی
          • دکتر عبدالشاهی
          • دکتر یوسفی
          • دکتر خورشیدیان
          • مهندس حیدریه
      • نیمسال اول 1400-1401
        • .تغذیه
          • .دروس مشترک
          • .دکتر اصحابی
          • .دکتر فغفوری
          • .دکتر نظری
          • .سایر
            • .دکتر پاکدل
            • .دکتر خوشدل
            • .دکتر سلطانی
            • .دکتر قدس
            • .دکتر ساجدی
            • .دکتر رنجبر
            • .دکتر عبدالهی
        • .صنایع غذایی
          • .دکتر عبدالشاهی
          • .دکتر یوسفی
          • سایر
            • . دکتر خوشدل
            • . دکتر سلطانی
            • . دکتر ساجدی
            • . دکتر شکرالهی
            • . مهندس حیدریه
            • . دکتر احمدی
        • .عمومی
          • .دکتر چالدره
          • .دکتر صادقی
      • نیمسال دوم 1400-1401
        • تغذیه.
          • دکتر اصحابی.
          • دکتر نظری.
          • دکتر جزایری
          • دکتر مقدم
          • دروس مشترک.
        • صنایع.
          • دکتر عبدالشاهی.
          • دکتر یوسفی.
          • دکتر نظری .
          • دکتر موسوی
          • دکتر ابراهیمی
          • مهندس حیدریه.
          • دکتر کمانکش.
        • عمومی.
          • دکتر چالدره.
          • آقای مهدویان
          • خانم عمرانی
          • دکتر رنجبر.
        • فوریت های پزشکی.
          • دکتر فاطمی
          • آقای قیاسی
          • خانم ایزدی
      • نیمسال اول 1401-1402
        • .تغذیه
          • .دکتر اصحابی
          • .دکتر نظری
          • دکتر غریبی.
          • دکتر یوسفی.
        • .صنایع
          • دکتر یوسفی .
          • دکتر موسوی .
          • دکترعبدالشاهی .
      • نیمسال دوم 1401-1402
        • تغذیه.
          • دکترفغفوری..
          • دکتر یوسفی..
          • دکترنظری ..
          • دکتر اصحابی ..
          • دکتر لطیفی
          • عمومی..
          • دکتر فلاح نژاد
          • دکترعمیقی
          • دکترجزایری
        • صنایع.
          • دکتر یوسفی .
          • دکتر موسوی
          • دکترعبدالشاهی .
          • آقای میراخوری
          • دکتر سلطانی
          • دکترعمرانی
          • دکترلطیفی
      • نیمسال اول 1402-1403
        • تغذیه1402-1403
          • .دکتر یوسفی.
          • .دکتر اصحابی.
          • .دکتر نظری.
        • صنایع1402-1403
          • .دکتر عبدالشاهی.
          • .دکتر یوسفی .
          • .دکتر موسوی.
    • آیین نامه ها
      • شيوه نامه محروميت مهر98
      • دستورالعمل ترفیع رتبه و رکود علمی
      • چگونه طرح درس بنويسيم
      • آيين نامه استاد مشاور
      • آیین نامه ارتقاء مرتبه اعضای هیات علمی
      • LOG_BOOK
      • EDO شرح وظایف
    • فرم های خام واحد EDO
      • فرم سوالات امتحانی
      • فرم فعالیت های نیمسالی 1
      • فرم فعالیت های نیمسالی 2
      • فرم تمام وقتی
      • فرم اخلاق و رفتار حرفه ای
      • فرم طرح دوره
    • آیین نامه های استعداد درخشان
      • دستور العمل اجرایی نحوه امتیاز دهی به فعالیت های تحقیقاتی توسط وزارت بهداشت
    • تماس با ما
  • واحد پژوهش
    • کارشناس پژوهش
    • شورای پژوهشی
    • اولویت های پژوهشی
    • کمیته تحقیقات دانشجویی
      • سرپرست
      • کارشناس
      • دبیر
      • شورای مرکزی
      • شورای پژوهشی.
    • فرم ها و آئین نامه ها
      • شیوه نامه طرح های تحقیقاتی
        • فرم پروپوزال کمیته تحقیقات دانشجوئی
        • شیوه نامه تفویض اختیار تصویب طرح های تحقیقاتی
        • شیوه نامه درج صحیح آدرس دانشگاه در مقالات
      • شیوه نامه پژوهشگر برتر و ارتقاء
      • شیوه نامه همایش ها
    • انتشارات و مقالات
    • آدرس وابستگی
  • کتابخانه
    • درباره کتابخانه
      • درباره ما
      • شابکا
      • تازه های کتابخانه
      • کارکنان کتابخانه
      • گالری تصاویر کتابخانه
      • فرم نظر سنجی
      • ساعت کار کتابخانه
    • جستجوگر آذرسا - جستجوی آنلاین کتابخانه
    • منابع الکترونیک
      • سامانه نوپا و منبع یاب
        • سامانه منبع یاب
        • سامانه نوپا
      • لیست الفبایی منابع الکترونیک
      • لیست موضوعی منابع الکترونیک
      • VPN
        • راهنمای نصب
        • دانلود vpn
    • راهنماهای آموزشی
      • راهنما استفاده از کتابخانه
        • راهنمای عضویت
        • راهنما جستجو در نرم افزار
        • راهنمای استفاده کاربران از خدمات کتابخانه
      • راهنما منابع تخصصی
        • راهنمای Clinical Key
        • راهنمای Scine Direct
    • کتابخانه مرکزی
    • کتابخانه دیجیتال
    • کارگاه های آموزشی
      • کارگاه های نیمسال دوم1401
      • کارگاه های سال 98
    • آیین نامه
      • آیین نامه امانت
      • آیین نامه عضویت
      • آیین نامه وجین
      • آیین نامه استفاده از خدمات تحویل مدرک
      • آیین نامه رعایت و حمایت از مالکیت معنوی
    • اخبار کتابخانه
    • اطلاع رسانی و تبلیغات
    • گزارش عملکرد سالیانه
      • 1402
      • 1401
      • 1400
        • گزارش عملکرد 9ماهه سال 1400
        • گزارش عملکرد سالیانه 1400
      • گزارش عملکرد سال 99
      • گزارش عملکرد سال 98
      • گزارش عملکرد سال 97
    • ازکتابدار بپرس
    • تماس با کتابخانه
  • آزمایشگاه ها
    • میکروبیولوژی
    • شیمی و بیوشیمی
      • کارشناس آزمایشگاه
      • قوانین و مقررات ازمایشگاه
      • امکانات و تجهیزات آزمایشگاه
    • تجزیه و کنترل کیفی مواد غذایی
      • کارشناس آزمایشگاه
      • قوانین و مقررات آزمایشگاه
      • امکانات و تجهیزات آزمایشگاه
    • مهارت های بالینی
    • ارزیابی وضعیت تغذیه ای
  • امور دانشجویی و فرهنگی
    • کارشناس امور دانشجویی و فرهنگی
    • واحد تغذیه
  • دانش آموختگان
    • راهنمای دانش آموختگان
    • فرم های نظر سنجی
      • فرم نظر سنجی دانش آموختگان
      • دانلود پرسشنامه نظر سنجی در تدوین رسالت و اهداف
      • چک لیست ارزیابی دانش آموختگان تغذیه
      • چک لیست ارزیابی دانش آموختگان صنایع
      • نظرات کارفرمایان
    • سامانه دانش آموختگان
    • ثبت دیدگاه و نظرات
    • فرصت های شغلی
      • رشته صنایع غذایی
  • فراگیران
    • پرسشنامه نظر سنجی در تدوین رسالت و اهداف گروه علوم و صنایع غذایی
    • پرسشنامه نظر سنجی در تدوین رسالت و اهداف گروه تغذیه
    • فرم نظر سنجی فراگیران
  • مرکز مشاوره دانشجویی
    • معرفی دفتر مشاوره دانشکده
    • پیام های هفتگی
    • فراخوان ها
    • کارگاه ها
    • اطلاعیه ها
    • اخبار
    • فرم عضویت همتا یاران سلامت روان
  • دانشجویان و دانش آموختگان ممتاز و استعداد درخشان
    • رشته علوم تغذیه
    • رشته علوم و صنایع غذایی
    • رشته فوریت های پزشکی
  • فرم نظر سنجی و رضایت سنجی اعضای هیات علمی
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

حوزه ریاست

  • صفحه اصلی
  • حوزه ریاست

حوزه ریاست

رئیس دانشکده

رئیس دانشکده

 روابط عمومی

روابط عمومی

دفتر ریاست

دفتر ریاست

ارتباط مستقیم با ریاست دانشکده

ارتباط مستقیم با ریاست دانشکده

 حراست

حراست

واحد آمار وفناوری اطلاعات

واحد آمار وفناوری اطلاعات

آدرس دانشگاه علوم پزشکی سمنان

استان سمنان-شهرستان آرادان - بلوار انقلاب - دانشکده تغذیه و علوم غذایی و مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی آرادان

تلفن : 34544842-023 نمابر : 34544842-023 کد پستی : 3586131137 پست الکترونیک : Nutrition@semums.ac.ir
LINKS
  • دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان
  • کتابخانه مرکزی
  • ارتباط مستقیم با ریاست دانشکده
  • معاونت آموزشی و پژوهشی
  • تماس با ما
  • سامانه مدیریت اطلاعات تحقیقاتی
  • سامانه آموزش مداوم
  • سیستم اتوماسیون اداری
  • سیستم اتوماسیون تغذیه
  • سامانه جامع کسرا
  • پست الکترونیک دانشگاه
VIEWERS STATISTICS
  • بازدید این صفحه: 410
  • بازدید امروز: 127
  • کل بازدید :1214340
  • بازدید کنندگان آنلاین: 1
©
پورتال سازمانی نیافام

پیوندها

  • صفحه اصلی
  • دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان
  • کتابخانه مرکزی
  • ارتباط مستقیم با ریاست دانشکده
  • معاونت آموزشی و پژوهشی
  • رهپویان
  • تماس با ما