کتابخانه دانشکده تغذیه و صنایع غذایی و دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی آرادان

کتابخانه دانشکده تغذیه و صنایع غذایی و دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکیآرادان یکی از واحد ­­های دانشگاه علوم پزشکی سمنان است که از سال 1390فعالیت خود را آغاز نموده است. در حال حاضر این کتابخانه با تعداد 2813جلد کتاب فاسی، 45 جلد کتاب لاتین،30 عنوان سی دی مشغول ارائه خدمات به کاربران خود که دانشجویان رشته های:تغذیه، صنایع غذایی، فوریت پزشکی، بهداشت عمومی و بهداشت محیط می باشد.

این کتابخانه دارای سالن مطالعه با متراژ 200 متر مربع و گنجایش 30 نفر،سیستم کتابخانه به صورت مخزن باز و امانت منابع به صورت دستی می باشد.

اهداف کتابخانه :

-پشتیبانی اهداف آموزشی ، پژوهشی دانشکده علوم تغذیه و علوم غذایی و دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی از طریق تامین نیازهای اطلاعاتی اساتید، دانشجویان و سایر کاربران

-ارایه خدمات بهنگام، دقیق وکامل از طریق همکار کتابدار به تمام مراجعان

-فراهم آوردن امکانات و تسهیلات فیزیکی کافی و مناسب برای استفاده از منابع در داخل کتابخانه

- امانت منابع اطلاعاتی شامل کتاب، نشریه و سی دی به اعضاء

- کامپیوتری کردن خدمات کتابخانه ای به منظور تسهیل در دسترسی به منابع کتابخانه

–بکار گیری شیوه های نوین کتابداری و اطلاع رسانی و تکنولوژی های پیشرفته اطلاعاتی در جهت استفاده بهینه از نیروی انسانی، منابع و امکانات به منظور اشاعه سریعتر اطلاعات، افزایش دسترسی به آن و عرضه فعالانه خدمات

–گرد آوری مجموعه ای غنی از منابع اطلاعاتی علمی –تخصصی و مرجع در زمینه های فعالیت دانشکده و ارتقای سطح کمی و کیفی آن در جهت پاسخ گویی هر چه بیشتر به نیاز مراجعان

–گرد آوری و سازمان دهی مجموعه ای از منابع عمومی و تخصصی

–تهیه راهنماها و بروشورهایی به منظور آگاه کردن اساتید و دانشجویان از منابع و خدمات کتابخانه

–سازمان دهی موثر مجموعه به منظور افرایش میزان دسترسی به آن

–استخدام و بکارگیری نیروهای ماهر و متخصص و تلاش برای رشد و ارتقای سطح علمی آنان

–گرد آوری فعالیت های کتابخانه وگزارش آن به مقام مافوق

-تهیه محتوا و روزآمد سازی وب سایت کتابخانه

-همکاری و تعامل سازنده با کتابخانه های تابعه دیگر دانشگاه

چشم انداز کتابخانه :

کتابخانه دانشکده مصمم است با تامین منابع و با غنی سازی گنجینه ی کتب و با تعالی امکانات و خدمات و ایجاد محیطی آرام و مناسب روند بهبود مستمر خدمات و امکانات کتابخانه را تحقق بخشد.

جامعه استفاده کنندگان :

دانشجویان و اساتید هیات علمی و کارکنان دانشگاه