كتابخانه دانشکده تغذیه و صنایع غذایی و دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکیآرادان يكي از واحد ­­هاي دانشگاه علوم پزشکي سمنان است كه از سال 1390فعاليت خود را آغاز نموده است. در حال حاضر این کتابخانه با تعداد 2813جلد کتاب فاسی، 45 جلد کتاب لاتین،30 عنوان سی دی مشغول ارائه خدمات به کاربران خود که دانشجویان رشته های:تغذیه، صنایع غذایی، فوریت پزشکی، بهداشت عمومی و بهداشت محیط می باشد.

با خرید نرم­افزار کتابخانه دیجیتال تحت وب آذرسا، امکان مشاهده، تمدید و رزرو کتب به امانت گرفته شده به صورت آنلاین برای کلیه اعضا کتابخانهفراهم شده است که اعضا از طریق آدرس زیر می­توانند از این خدمات استفاده نمایند:

elibrary.semums.ac.ir

بخش های کتابخانه :

1-      خدمات فنی و فهرست نویسی: کلیه امور مربوط به خرید، فهرست نویسی و آماده­سازی منابع در این بخش توسط کتابدر صورت می گیرد.

2-      مخزن: کلیه کتابهایی که قابل امانت دادن می­باشد، در این قسمت نگه­داری می­ شود. سیستم مخزن به صورت باز اداره می شود و مراجعه کننده می­تواند به راحتی در قفسه­ ها با کمک راهنماهای نصب شده منبع خود را بازیابی نماید.

3-      سایت اینترنت: شامل قسمت خواهران (1کامپیوتر) برادران( 1 کامپیوتر) به صورت مجزا می باشد.

4-      سالن مطالعه:شامل 30 صندلی و18میز مطالعه می باشد.

ساعت ارائه خدمات:

میز امانت و سالن مطالعه: شنبه تا چهارشنبه 7:30 لغایت 15:30

خدمات کتابخانه:

کتابخانه دانشکده خدمات زیر را به کاربران ارائه می­دهد:

1- ثبت نام و عضویت: با ثبت­ نام در کتابخانه دانشکده اعضا امکان استفاده از خدمات کتابخانه ­دانشکده و تمامی کتابخانه های دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان را دارند.

2-  امانت: ارائه خدمات جهت امانت و عودت و یا تمدید منابع کتابخانه

3-  برگزاری کارگاه های آموزشی: برگزاری کارگاه هایی در جهت توانمند سازی دانشجویان، اساتید و کتابداران دانشکده