English /
  • سامانه ملی خدمات دولت
  • دفترچه تلفن
  • برنامه استراتژیک دانشگاه
  • تاریخ بروز رسانی : 1402/09/05 13:58
لوگوی دانشگاه علوم پزشکی سمنان
دانشکده تغذیه، علوم غذایی و مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی آرادان
شعار سال
  • صفحه اصلی
  • درباره دانشکده
    • تاریخچه
    • بیانیه ماموریت
    • برنامه استراتژیک و عملیاتی
    • نمودار سازمانی
  • حوزه ریاست
    • رئیس دانشکده
    • روابط عمومی
    • دفتر ریاست
    • ارتباط مستقیم با ریاست دانشکده
    • حراست
    • واحد آمار وفناوری اطلاعات
  • معاونت ها
    • معاونت آموزشی و پژوهشی
  • واحد آموزش
    • کارشناسان
    • شورای آموزشی
    • گروه های آموزشی
      • علوم تغذیه
        • معرفی رشته
        • رسالت و اهداف گروه تغذیه
        • برنامه استراتژیک و عملیاتی گروه تغذیه
        • کوریکولوم رشته تغذیه
          • کوریکولوم جدید کارشناسی تغذیه
          • کوریکولوم قدیم کارشناسی تغذیه
        • مدیر گروه
        • کارشناس گروه
        • اعضاء هیات علمی
          • دکتر زینب فغفوری(first affiliation)
          • دکتر عاطفه اصحابی(first affiliation)
          • دکتر مریم نظری(first affiliation)
          • دکتر الهه قدس(second affiliation)
        • اساتید مشاور
        • برنامه زمانی اساتید گروه
          • .دکتر زینب فغفوری
          • .دکتر مریم نظری
          • .دکتر عاطفه اصحابی
        • لاگ بوک
        • کارآموزی
      • علوم و صنایع غذایی
        • معرفی رشته و گروه علوم و صنایع غذایی
        • رسالت و اهداف گروه صنایع
        • برنامه راهبردی
        • برنامه عملیاتی
        • کوریکولوم رشته علوم و صنایع غذایی
        • مدیر گروه
        • کارشناس گروه
        • اعضاء هیات علمی
          • دکتر آنا عبدالشاهی(first affiliation)
          • دکتر میرمیکائیل موسوی(first affiliation)
          • دکتر فرید غریبی (second affiliation)
          • دکتر عاطفه اصحابی(second affiliation)
        • اساتید مشاور
        • .برنامه زمانی اساتید گروه
          • .دکتر مجتبی یوسفی
          • .دکتر آنا عبدالشاهی
          • .دکتر میرمیکائیل موسوی
        • .دانش آموختگان
          • لیست دانش آموختگان کارشناسی رشته علوم و صنایع غذایی
          • فرصت های شغلی
        • کاراموزی
          • فرایند گذراندن کارآموزی در عرصه صنایع مختلف
          • نحوه نگارش گزارش کارآموزی
          • دفترچه کارآموزی (Log Book) در عرصه دانشجویان کارشناسی صنایع غذایی
          • فرم درخواست کارآموزی
    • فرم ها و آیین نامه ها
      • آئین نامه های آموزشی
      • فرم ها
    • برنامه امتحانات
      • نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰2-۱۴۰1
      • نیمسال دوم تحصیلی 1402-1401
    • تقویم آموزشی
      • تقویم ترمی نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1401
      • تقویم ترمی 17هفته ای نیمسال اول سال تحصیلی1400-1401
      • تقویم ترمی نیمسال دوم سال تحصیلی 1400-1401
      • تقویم ترمی نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1401
      • تقویم ترمی نیمسال اول سال تحصیلی 1402-1403
    • برنامه کلاس ها
      • رشته صنایع غذایی
      • رشته علوم تغذیه
      • رشته فوریت های پزشکی
    • آرایش ترمی
      • ..تغذیه
      • صنایع غذایی
      • فوریت های پزشکی
    • سرفصل دروس
      • تغذیه
        • ورودی 97 الی مهر98
        • ورودی 98 به بعد
      • صنایع غذایی
      • فوریت های پزشکی
    • مهمانی و انتقالی
      • نیمه اول سال تحصیلی1401-1400
      • نیمه اول سال تحصیلی1399-1400
      • فرم های انتقالی
        • انتقالی موقت
        • انتقالی دائم
        • انتقال توام با تغییر رشته
    • رهپویان
    • فرایندهای آموزشی
      • صدور گواهی اشتغال به تحصیل
      • فرایند اخذ مرخصی تحصیلی
      • فرآیند انتقالی
      • فرایند برگزاری امتحانات پایان ترم
      • فرآیند ثبت نام
      • فرآیند فراغت از تحصیل
      • فرآیند مهمانی
      • فرآیند نگهداری درخواست های دانشجویی در پرونده دانشجویی
  • دفتر توسعه آموزش(EDO)
    • پرسنل EDO
    • معرفی واحد EDO
    • رسالت و اهداف دفتر توسعه آموزش
    • کمیته های تخصصی
      • کمیته برنامه ریزی درسی
      • کمیته فعالیت های دانشجویی
      • کمیته توانمندسازی
      • کمیته سنجش و ارزشیابی دانشجو
      • کمیته آموزش مجازی
      • کمیته های پژوهش در آموزش،دانش پژوهی آموزشی و طرح های نوآورانه آموزشی
      • کمیته ارزشیابی برنامه
      • کمیته ارزشیابی استاد
      • کمیته آموزش های مبتنی برجامعه و پاسخگو
    • کمیته EDO دانشجویی
      • کمیتهEDC
      • آیین نامه ها
      • کارگاه ها
    • طرح دوره و طرح درس
      • نیمسال اول1400-99
        • تغذیه
          • دروس مشترک
          • دکتر اصحابی
          • دکتر قدس
          • دکتر خورشیدیان
          • دکتر پاکدل
          • دکتر خوشدل
          • دکتر غریبی
          • دکتر سلطانی کرمانشاهی
          • دکتر یوسفی
        • صنایع غذایی
          • دروس مشترک
          • دکتر شکرالهی
          • دکتر رنجبر
          • دکتر خورشیدیان
          • دکتر عبدالشاهی
          • دکتر خوشدل
          • دکتر سلطانی کرمانشاهی
          • دکتر احمدی
          • دکتر یوسفی
          • مهندس حیدریه
        • فوریت های پزشکی
          • دکتر غریبی
        • عمومی
          • دکتر چالدره
          • دکتر صادقی
      • نیمسال دوم1400-99
        • تغذیه
          • دروس مشترک
          • دکتر اصحابی
          • دکتر فغفوری
          • دکتر نظری
          • دکتر یوسفی
          • دکتر پاکدل
          • دکتر میرمحمدخانی
        • صنایع غذایی
          • دکتر عبدالشاهی
          • دکتر یوسفی
          • دکتر خورشیدیان
          • مهندس حیدریه
      • نیمسال اول 1400-1401
        • .تغذیه
          • .دروس مشترک
          • .دکتر اصحابی
          • .دکتر فغفوری
          • .دکتر نظری
          • .سایر
            • .دکتر پاکدل
            • .دکتر خوشدل
            • .دکتر سلطانی
            • .دکتر قدس
            • .دکتر ساجدی
            • .دکتر رنجبر
            • .دکتر عبدالهی
        • .صنایع غذایی
          • .دکتر عبدالشاهی
          • .دکتر یوسفی
          • سایر
            • . دکتر خوشدل
            • . دکتر سلطانی
            • . دکتر ساجدی
            • . دکتر شکرالهی
            • . مهندس حیدریه
            • . دکتر احمدی
        • .عمومی
          • .دکتر چالدره
          • .دکتر صادقی
      • نیمسال دوم 1400-1401
        • تغذیه.
          • دکتر اصحابی.
          • دکتر نظری.
          • دکتر جزایری
          • دکتر مقدم
          • دروس مشترک.
        • صنایع.
          • دکتر عبدالشاهی.
          • دکتر یوسفی.
          • دکتر نظری .
          • دکتر موسوی
          • دکتر ابراهیمی
          • مهندس حیدریه.
          • دکتر کمانکش.
        • عمومی.
          • دکتر چالدره.
          • آقای مهدویان
          • خانم عمرانی
          • دکتر رنجبر.
        • فوریت های پزشکی.
          • دکتر فاطمی
          • آقای قیاسی
          • خانم ایزدی
      • نیمسال اول 1401-1402
        • .تغذیه
          • .دکتر اصحابی
          • .دکتر نظری
          • دکتر غریبی.
          • دکتر یوسفی.
        • .صنایع
          • دکتر یوسفی .
          • دکتر موسوی .
          • دکترعبدالشاهی .
      • نیمسال دوم 1401-1402
        • تغذیه.
          • دکترفغفوری..
          • دکتر یوسفی..
          • دکترنظری ..
          • دکتر اصحابی ..
          • دکتر لطیفی
          • عمومی..
          • دکتر فلاح نژاد
          • دکترعمیقی
          • دکترجزایری
        • صنایع.
          • دکتر یوسفی .
          • دکتر موسوی
          • دکترعبدالشاهی .
          • آقای میراخوری
          • دکتر سلطانی
          • دکترعمرانی
          • دکترلطیفی
      • نیمسال اول 1402-1403
        • تغذیه1402-1403
          • .دکتر یوسفی.
          • .دکتر اصحابی.
          • .دکتر نظری.
        • صنایع1402-1403
          • .دکتر عبدالشاهی.
          • .دکتر یوسفی .
          • .دکتر موسوی.
    • آیین نامه ها
      • شيوه نامه محروميت مهر98
      • دستورالعمل ترفیع رتبه و رکود علمی
      • چگونه طرح درس بنويسيم
      • آيين نامه استاد مشاور
      • آیین نامه ارتقاء مرتبه اعضای هیات علمی
      • LOG_BOOK
      • EDO شرح وظایف
    • فرم های خام واحد EDO
      • فرم سوالات امتحانی
      • فرم فعالیت های نیمسالی 1
      • فرم فعالیت های نیمسالی 2
      • فرم تمام وقتی
      • فرم اخلاق و رفتار حرفه ای
      • فرم طرح دوره
    • آیین نامه های استعداد درخشان
      • دستور العمل اجرایی نحوه امتیاز دهی به فعالیت های تحقیقاتی توسط وزارت بهداشت
    • تماس با ما
  • واحد پژوهش
    • کارشناس پژوهش
    • شورای پژوهشی
    • اولویت های پژوهشی
    • کمیته تحقیقات دانشجویی
      • سرپرست
      • کارشناس
      • دبیر
      • شورای مرکزی
      • شورای پژوهشی.
    • فرم ها و آئین نامه ها
      • شیوه نامه طرح های تحقیقاتی
        • فرم پروپوزال کمیته تحقیقات دانشجوئی
        • شیوه نامه تفویض اختیار تصویب طرح های تحقیقاتی
        • شیوه نامه درج صحیح آدرس دانشگاه در مقالات
      • شیوه نامه پژوهشگر برتر و ارتقاء
      • شیوه نامه همایش ها
    • انتشارات و مقالات
    • آدرس وابستگی
  • کتابخانه
    • درباره کتابخانه
      • درباره ما
      • شابکا
      • تازه های کتابخانه
      • کارکنان کتابخانه
      • گالری تصاویر کتابخانه
      • فرم نظر سنجی
      • ساعت کار کتابخانه
    • جستجوگر آذرسا - جستجوی آنلاین کتابخانه
    • منابع الکترونیک
      • سامانه نوپا و منبع یاب
        • سامانه منبع یاب
        • سامانه نوپا
      • لیست الفبایی منابع الکترونیک
      • لیست موضوعی منابع الکترونیک
      • VPN
        • راهنمای نصب
        • دانلود vpn
    • راهنماهای آموزشی
      • راهنما استفاده از کتابخانه
        • راهنمای عضویت
        • راهنما جستجو در نرم افزار
        • راهنمای استفاده کاربران از خدمات کتابخانه
      • راهنما منابع تخصصی
        • راهنمای Clinical Key
        • راهنمای Scine Direct
    • کتابخانه مرکزی
    • کتابخانه دیجیتال
    • کارگاه های آموزشی
      • کارگاه های نیمسال دوم1401
      • کارگاه های سال 98
    • آیین نامه
      • آیین نامه امانت
      • آیین نامه عضویت
      • آیین نامه وجین
      • آیین نامه استفاده از خدمات تحویل مدرک
      • آیین نامه رعایت و حمایت از مالکیت معنوی
    • اخبار کتابخانه
    • اطلاع رسانی و تبلیغات
    • گزارش عملکرد سالیانه
      • 1402
      • 1401
      • 1400
        • گزارش عملکرد 9ماهه سال 1400
        • گزارش عملکرد سالیانه 1400
      • گزارش عملکرد سال 99
      • گزارش عملکرد سال 98
      • گزارش عملکرد سال 97
    • ازکتابدار بپرس
    • تماس با کتابخانه
  • آزمایشگاه ها
    • میکروبیولوژی
    • شیمی و بیوشیمی
      • کارشناس آزمایشگاه
      • قوانین و مقررات ازمایشگاه
      • امکانات و تجهیزات آزمایشگاه
    • تجزیه و کنترل کیفی مواد غذایی
      • کارشناس آزمایشگاه
      • قوانین و مقررات آزمایشگاه
      • امکانات و تجهیزات آزمایشگاه
    • مهارت های بالینی
    • ارزیابی وضعیت تغذیه ای
  • امور دانشجویی و فرهنگی
    • کارشناس امور دانشجویی و فرهنگی
    • واحد تغذیه
  • دانش آموختگان
    • راهنمای دانش آموختگان
    • فرم های نظر سنجی
      • فرم نظر سنجی دانش آموختگان
      • دانلود پرسشنامه نظر سنجی در تدوین رسالت و اهداف
      • چک لیست ارزیابی دانش آموختگان تغذیه
      • چک لیست ارزیابی دانش آموختگان صنایع
      • نظرات کارفرمایان
    • سامانه دانش آموختگان
    • ثبت دیدگاه و نظرات
    • فرصت های شغلی
      • رشته صنایع غذایی
  • فراگیران
    • پرسشنامه نظر سنجی در تدوین رسالت و اهداف گروه علوم و صنایع غذایی
    • پرسشنامه نظر سنجی در تدوین رسالت و اهداف گروه تغذیه
    • فرم نظر سنجی فراگیران
  • مرکز مشاوره دانشجویی
    • معرفی دفتر مشاوره دانشکده
    • پیام های هفتگی
    • فراخوان ها
    • کارگاه ها
    • اطلاعیه ها
    • اخبار
    • فرم عضویت همتا یاران سلامت روان
  • دانشجویان و دانش آموختگان ممتاز و استعداد درخشان
    • رشته علوم تغذیه
    • رشته علوم و صنایع غذایی
    • رشته فوریت های پزشکی
  • فرم نظر سنجی و رضایت سنجی اعضای هیات علمی
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

فرم نظر سنجی

  • صفحه اصلی
  • کتابخانه
  • درباره کتابخانه
  • فرم نظر سنجی
آدرس دانشگاه علوم پزشکی سمنان

استان سمنان-شهرستان آرادان - بلوار انقلاب - دانشکده تغذیه و علوم غذایی و مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی آرادان

تلفن : 34544842-023 نمابر : 34544842-023 کد پستی : 3586131137 پست الکترونیک : Nutrition@semums.ac.ir
LINKS
  • دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان
  • کتابخانه مرکزی
  • ارتباط مستقیم با ریاست دانشکده
  • معاونت آموزشی و پژوهشی
  • تماس با ما
  • سامانه مدیریت اطلاعات تحقیقاتی
  • سامانه آموزش مداوم
  • سیستم اتوماسیون اداری
  • سیستم اتوماسیون تغذیه
  • سامانه جامع کسرا
  • پست الکترونیک دانشگاه
VIEWERS STATISTICS
  • بازدید این صفحه: 366
  • بازدید امروز: 231
  • کل بازدید :1214728
  • بازدید کنندگان آنلاین: 1
©
پورتال سازمانی نیافام

پیوندها

  • صفحه اصلی
  • دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان
  • کتابخانه مرکزی
  • ارتباط مستقیم با ریاست دانشکده
  • معاونت آموزشی و پژوهشی
  • رهپویان
  • تماس با ما