English
/
سامانه ملی خدمات دولت
دفترچه تلفن
برنامه استراتژیک دانشگاه
دسترسی سریع
تاریخ بروز رسانی : 1402/09/05 13:58
دانشکده تغذیه، علوم غذایی و مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی آرادان
صفحه اصلی
درباره دانشکده
تاریخچه
بیانیه ماموریت
برنامه استراتژیک و عملیاتی
نمودار سازمانی
حوزه ریاست
رئیس دانشکده
روابط عمومی
دفتر ریاست
ارتباط مستقیم با ریاست دانشکده
حراست
واحد آمار وفناوری اطلاعات
معاونت ها
معاونت آموزشی و پژوهشی
واحد آموزش
کارشناسان
شورای آموزشی
گروه های آموزشی
علوم تغذیه
معرفی رشته
رسالت و اهداف گروه تغذیه
برنامه استراتژیک و عملیاتی گروه تغذیه
کوریکولوم رشته تغذیه
کوریکولوم جدید کارشناسی تغذیه
کوریکولوم قدیم کارشناسی تغذیه
مدیر گروه
کارشناس گروه
اعضاء هیات علمی
دکتر زینب فغفوری(first affiliation)
دکتر عاطفه اصحابی(first affiliation)
دکتر مریم نظری(first affiliation)
دکتر الهه قدس(second affiliation)
اساتید مشاور
برنامه زمانی اساتید گروه
.دکتر زینب فغفوری
.دکتر مریم نظری
.دکتر عاطفه اصحابی
لاگ بوک
کارآموزی
علوم و صنایع غذایی
معرفی رشته و گروه علوم و صنایع غذایی
رسالت و اهداف گروه صنایع
برنامه راهبردی
برنامه عملیاتی
کوریکولوم رشته علوم و صنایع غذایی
مدیر گروه
کارشناس گروه
اعضاء هیات علمی
دکتر آنا عبدالشاهی(first affiliation)
دکتر میرمیکائیل موسوی(first affiliation)
دکتر فرید غریبی (second affiliation)
دکتر عاطفه اصحابی(second affiliation)
اساتید مشاور
.برنامه زمانی اساتید گروه
.دکتر مجتبی یوسفی
.دکتر آنا عبدالشاهی
.دکتر میرمیکائیل موسوی
.دانش آموختگان
لیست دانش آموختگان کارشناسی رشته علوم و صنایع غذایی
فرصت های شغلی
کاراموزی
فرایند گذراندن کارآموزی در عرصه صنایع مختلف
نحوه نگارش گزارش کارآموزی
دفترچه کارآموزی (Log Book) در عرصه دانشجویان کارشناسی صنایع غذایی
فرم درخواست کارآموزی
فرم ها و آیین نامه ها
آئین نامه های آموزشی
فرم ها
برنامه امتحانات
نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰2-۱۴۰1
نیمسال دوم تحصیلی 1402-1401
تقویم آموزشی
تقویم ترمی نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1401
تقویم ترمی 17هفته ای نیمسال اول سال تحصیلی1400-1401
تقویم ترمی نیمسال دوم سال تحصیلی 1400-1401
تقویم ترمی نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1401
تقویم ترمی نیمسال اول سال تحصیلی 1402-1403
برنامه کلاس ها
رشته صنایع غذایی
رشته علوم تغذیه
رشته فوریت های پزشکی
آرایش ترمی
..تغذیه
صنایع غذایی
فوریت های پزشکی
سرفصل دروس
تغذیه
ورودی 97 الی مهر98
ورودی 98 به بعد
صنایع غذایی
فوریت های پزشکی
مهمانی و انتقالی
نیمه اول سال تحصیلی1401-1400
نیمه اول سال تحصیلی1399-1400
فرم های انتقالی
انتقالی موقت
انتقالی دائم
انتقال توام با تغییر رشته
رهپویان
فرایندهای آموزشی
صدور گواهی اشتغال به تحصیل
فرایند اخذ مرخصی تحصیلی
فرآیند انتقالی
فرایند برگزاری امتحانات پایان ترم
فرآیند ثبت نام
فرآیند فراغت از تحصیل
فرآیند مهمانی
فرآیند نگهداری درخواست های دانشجویی در پرونده دانشجویی
دفتر توسعه آموزش(EDO)
پرسنل EDO
معرفی واحد EDO
رسالت و اهداف دفتر توسعه آموزش
کمیته های تخصصی
کمیته برنامه ریزی درسی
کمیته فعالیت های دانشجویی
کمیته توانمندسازی
کمیته سنجش و ارزشیابی دانشجو
کمیته آموزش مجازی
کمیته های پژوهش در آموزش،دانش پژوهی آموزشی و طرح های نوآورانه آموزشی
کمیته ارزشیابی برنامه
کمیته ارزشیابی استاد
کمیته آموزش های مبتنی برجامعه و پاسخگو
کمیته EDO دانشجویی
کمیتهEDC
آیین نامه ها
کارگاه ها
طرح دوره و طرح درس
نیمسال اول1400-99
تغذیه
دروس مشترک
دکتر اصحابی
دکتر قدس
دکتر خورشیدیان
دکتر پاکدل
دکتر خوشدل
دکتر غریبی
دکتر سلطانی کرمانشاهی
دکتر یوسفی
صنایع غذایی
دروس مشترک
دکتر شکرالهی
دکتر رنجبر
دکتر خورشیدیان
دکتر عبدالشاهی
دکتر خوشدل
دکتر سلطانی کرمانشاهی
دکتر احمدی
دکتر یوسفی
مهندس حیدریه
فوریت های پزشکی
دکتر غریبی
عمومی
دکتر چالدره
دکتر صادقی
نیمسال دوم1400-99
تغذیه
دروس مشترک
دکتر اصحابی
دکتر فغفوری
دکتر نظری
دکتر یوسفی
دکتر پاکدل
دکتر میرمحمدخانی
صنایع غذایی
دکتر عبدالشاهی
دکتر یوسفی
دکتر خورشیدیان
مهندس حیدریه
نیمسال اول 1400-1401
.تغذیه
.دروس مشترک
.دکتر اصحابی
.دکتر فغفوری
.دکتر نظری
.سایر
.دکتر پاکدل
.دکتر خوشدل
.دکتر سلطانی
.دکتر قدس
.دکتر ساجدی
.دکتر رنجبر
.دکتر عبدالهی
.صنایع غذایی
.دکتر عبدالشاهی
.دکتر یوسفی
سایر
. دکتر خوشدل
. دکتر سلطانی
. دکتر ساجدی
. دکتر شکرالهی
. مهندس حیدریه
. دکتر احمدی
.عمومی
.دکتر چالدره
.دکتر صادقی
نیمسال دوم 1400-1401
تغذیه.
دکتر اصحابی.
دکتر نظری.
دکتر جزایری
دکتر مقدم
دروس مشترک.
صنایع.
دکتر عبدالشاهی.
دکتر یوسفی.
دکتر نظری .
دکتر موسوی
دکتر ابراهیمی
مهندس حیدریه.
دکتر کمانکش.
عمومی.
دکتر چالدره.
آقای مهدویان
خانم عمرانی
دکتر رنجبر.
فوریت های پزشکی.
دکتر فاطمی
آقای قیاسی
خانم ایزدی
نیمسال اول 1401-1402
.تغذیه
.دکتر اصحابی
.دکتر نظری
دکتر غریبی.
دکتر یوسفی.
.صنایع
دکتر یوسفی .
دکتر موسوی .
دکترعبدالشاهی .
نیمسال دوم 1401-1402
تغذیه.
دکترفغفوری..
دکتر یوسفی..
دکترنظری ..
دکتر اصحابی ..
دکتر لطیفی
عمومی..
دکتر فلاح نژاد
دکترعمیقی
دکترجزایری
صنایع.
دکتر یوسفی .
دکتر موسوی
دکترعبدالشاهی .
آقای میراخوری
دکتر سلطانی
دکترعمرانی
دکترلطیفی
نیمسال اول 1402-1403
تغذیه1402-1403
.دکتر یوسفی.
.دکتر اصحابی.
.دکتر نظری.
صنایع1402-1403
.دکتر عبدالشاهی.
.دکتر یوسفی .
.دکتر موسوی.
آیین نامه ها
شيوه نامه محروميت مهر98
دستورالعمل ترفیع رتبه و رکود علمی
چگونه طرح درس بنويسيم
آيين نامه استاد مشاور
آیین نامه ارتقاء مرتبه اعضای هیات علمی
LOG_BOOK
EDO شرح وظایف
فرم های خام واحد EDO
فرم سوالات امتحانی
فرم فعالیت های نیمسالی 1
فرم فعالیت های نیمسالی 2
فرم تمام وقتی
فرم اخلاق و رفتار حرفه ای
فرم طرح دوره
آیین نامه های استعداد درخشان
دستور العمل اجرایی نحوه امتیاز دهی به فعالیت های تحقیقاتی توسط وزارت بهداشت
تماس با ما
واحد پژوهش
کارشناس پژوهش
شورای پژوهشی
اولویت های پژوهشی
کمیته تحقیقات دانشجویی
سرپرست
کارشناس
دبیر
شورای مرکزی
شورای پژوهشی.
فرم ها و آئین نامه ها
شیوه نامه طرح های تحقیقاتی
فرم پروپوزال کمیته تحقیقات دانشجوئی
شیوه نامه تفویض اختیار تصویب طرح های تحقیقاتی
شیوه نامه درج صحیح آدرس دانشگاه در مقالات
شیوه نامه پژوهشگر برتر و ارتقاء
شیوه نامه همایش ها
انتشارات و مقالات
آدرس وابستگی
کتابخانه
درباره کتابخانه
درباره ما
شابکا
تازه های کتابخانه
کارکنان کتابخانه
گالری تصاویر کتابخانه
فرم نظر سنجی
ساعت کار کتابخانه
جستجوگر آذرسا - جستجوی آنلاین کتابخانه
منابع الکترونیک
سامانه نوپا و منبع یاب
سامانه منبع یاب
سامانه نوپا
لیست الفبایی منابع الکترونیک
لیست موضوعی منابع الکترونیک
VPN
راهنمای نصب
دانلود vpn
راهنماهای آموزشی
راهنما استفاده از کتابخانه
راهنمای عضویت
راهنما جستجو در نرم افزار
راهنمای استفاده کاربران از خدمات کتابخانه
راهنما منابع تخصصی
راهنمای Clinical Key
راهنمای Scine Direct
کتابخانه مرکزی
کتابخانه دیجیتال
کارگاه های آموزشی
کارگاه های نیمسال دوم1401
کارگاه های سال 98
آیین نامه
آیین نامه امانت
آیین نامه عضویت
آیین نامه وجین
آیین نامه استفاده از خدمات تحویل مدرک
آیین نامه رعایت و حمایت از مالکیت معنوی
اخبار کتابخانه
اطلاع رسانی و تبلیغات
گزارش عملکرد سالیانه
1402
1401
1400
گزارش عملکرد 9ماهه سال 1400
گزارش عملکرد سالیانه 1400
گزارش عملکرد سال 99
گزارش عملکرد سال 98
گزارش عملکرد سال 97
ازکتابدار بپرس
تماس با کتابخانه
آزمایشگاه ها
میکروبیولوژی
شیمی و بیوشیمی
کارشناس آزمایشگاه
قوانین و مقررات ازمایشگاه
امکانات و تجهیزات آزمایشگاه
تجزیه و کنترل کیفی مواد غذایی
کارشناس آزمایشگاه
قوانین و مقررات آزمایشگاه
امکانات و تجهیزات آزمایشگاه
مهارت های بالینی
ارزیابی وضعیت تغذیه ای
امور دانشجویی و فرهنگی
کارشناس امور دانشجویی و فرهنگی
واحد تغذیه
دانش آموختگان
راهنمای دانش آموختگان
فرم های نظر سنجی
فرم نظر سنجی دانش آموختگان
دانلود پرسشنامه نظر سنجی در تدوین رسالت و اهداف
چک لیست ارزیابی دانش آموختگان تغذیه
چک لیست ارزیابی دانش آموختگان صنایع
نظرات کارفرمایان
سامانه دانش آموختگان
ثبت دیدگاه و نظرات
فرصت های شغلی
رشته صنایع غذایی
فراگیران
پرسشنامه نظر سنجی در تدوین رسالت و اهداف گروه علوم و صنایع غذایی
پرسشنامه نظر سنجی در تدوین رسالت و اهداف گروه تغذیه
فرم نظر سنجی فراگیران
مرکز مشاوره دانشجویی
معرفی دفتر مشاوره دانشکده
پیام های هفتگی
فراخوان ها
کارگاه ها
اطلاعیه ها
اخبار
فرم عضویت همتا یاران سلامت روان
دانشجویان و دانش آموختگان ممتاز و استعداد درخشان
رشته علوم تغذیه
رشته علوم و صنایع غذایی
رشته فوریت های پزشکی
فرم نظر سنجی و رضایت سنجی اعضای هیات علمی
تماس با ما
نقشه سایت
سر تیتر
1402/09/05
پژوهشگر برتر دانشجوئی ( 25 همایش کشوری آموزش پزشکی - 17 جشنواره آموزشی شهید مطهری)
1402/09/05
برگزاری کارگاه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
1402/09/05
بازدید سرزده فرمانده سپاه استان از خوابگاه برادران مستقر در آرادان
1402/09/01
برگزاری نخستین جلسه ژورنال کلاب
1402/08/30
حضور ریاست و جمعی از پرسنل دانشکده به مناسبت تجمع حمایت از مردم فلسطین
1402/08/30
بازدید دانشجویان رشته علوم و صنایع غذایی از نمایشگاه بین المللی آگروفود2023_خردادماه1402
1402/08/30
برگزاری کارگاه آشنایی با شرح وظایف مسئول فنی و مدیر کنترل کیفیت ویژه دانشجویان رشته علوم و صنایع غذایی_اردیبهشت ماه 1402
1402/08/30
بازدید دانشجویان ترم 3-5-7 رشته علوم و صنایع غذایی از کارخانه طلیعه شهریار(تولید کننده کنسرو رب گوجه فرنگی)_مهرماه 1402
1402/08/30
بازدید دانشجویان ترم 1-3-7 رشته علوم و صنایع غذایی از کارخانه کاسل نوش شهریار
1402/08/28
آدرس نظر سنجی تغذیه معاونت دانشجویی فرهنگی وزارتخانه در سایت مفدا
آخرین اخبار
بایگانی
پژوهشگر برتر دانشجوئی ( 25 همایش کشوری آموزش پزشکی - 17 جشنواره آموزشی شهید مطهری)
1402/09/05
برگزاری کارگاه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت
1402/09/05
بازدید سرزده فرمانده سپاه استان از خوابگاه برادران مستقر در آرادان
1402/09/05
برگزاری نخستین جلسه ژورنال کلاب
1402/09/01
حضور ریاست و جمعی از پرسنل دانشکده به مناسبت تجمع حمایت از مردم فلسطین
1402/08/30
بازدید دانشجویان رشته علوم و صنایع غذایی از نمایشگاه بین المللی آگروفود2023_خردادماه1402
1402/08/30
برگزاری کارگاه آشنایی با شرح وظایف مسئول فنی و مدیر کنترل کیفیت ویژه دانشجویان رشته علوم و صنایع غذایی_اردیبهشت ماه 1402
1402/08/30
اطلاعیه ها
بایگانی
بازدید سرزده فرمانده سپاه استان از خوابگاه برادران مستقر در آرادان
برگزاری نخستین جلسه ژورنال کلاب
حضور ریاست و جمعی از پرسنل دانشکده به مناسبت تجمع حمایت از مردم فلسطین
آموزش الکترونیک دانشگاه
انتقادات و پیشنهادات
خدمات الکترونیک
نمودار سازمانی
نقشه سایت
گالری تصاویر
برگزاری مراسم گرامی داشت روز دانشجو در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
بازدید خانم دکتر همامی ریاست دانشکده تغدیه و علوم غذایی از خوابگاه های آقایون
پذيرفته شدن 5 نفر از دانشجويان كارداني فوريتهاي پزشكي در مقطع كارشناسي در دانشگاههاي علوم پزشكي كشور
جلسه تقديرو تشكر ازدكتر قدس
بیشتر
پیوندها
صفحه اصلی
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان
کتابخانه مرکزی
ارتباط مستقیم با ریاست دانشکده
معاونت آموزشی و پژوهشی
رهپویان
تماس با ما