دسترسی سریع
English
/
سامانه ملی خدمات دولت
تاریخ بروز رسانی : 1401/02/10 11:22
دانشکده تغذیه، علوم غذایی و مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی آرادان
صفحه اصلی
درباره دانشکده
تاریخچه
بیانیه ماموریت
برنامه استراتژیک و عملیاتی
نمودار سازمانی
حوزه ریاست
رئیس دانشکده
روابط عمومی
دفتر ریاست
ارتباط مستقیم با ریاست دانشکده
حراست
واحد آمار وفناوری اطلاعات
معاونت ها
معاونت آموزشی و پژوهشی
واحد آموزش
کارشناسان
شورای آموزشی
گروه های آموزشی
علوم تغذیه
معرفی رشته
رسالت و اهداف گروه تغذیه
برنامه استراتژیک و عملیاتی گروه تغذیه
کوریکولوم رشته تغذیه
کوریکولوم جدید کارشناسی تغذیه
کوریکولوم قدیم کارشناسی تغذیه
مدیر گروه
کارشناس گروه
اعضاء هیات علمی
دکتر زینب فغفوری
دکتر عاطفه اصحابی
دکتر مریم نظری
دکتر الهه قدس
اساتید مشاور
علوم و صنایع غذایی
معرفی رشته
برنامه راهبردی
برنامه عملیاتی
کوریکولوم رشته علوم و صنایع غذایی
مدیر گروه
کارشناس گروه
اعضاء هیات علمی
دکتر آنا عبدالشاهی
دکتر مجتبی یوسفی اصل
دکتر فرید غریبی (second affiliation)
دکتر عاطفه اصحابی(second affiliation)
اساتید مشاور
فرم ها و آیین نامه ها
آئین نامه های آموزشی
فرم ها
برنامه امتحانات
نیمسال اول تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰
برنامه امتحانات گروه صنایع غذایی در نیمسال اول 1401- 1400
برنامه امتحانات گروه علوم تغذیه در نیمسال اول 1401- 1400
برنامه امتحانات گروه فوریتهای پزشکی در نیمسال اول 1401- 1400
تقویم آموزشی
تقویم ترمی نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1401
تقویم ترمی 17هفته ای نیمسال اول سال تحصیلی1400-1401
تقویم ترمی نیمسال دوم سال تحصیلی 1400-1401
برنامه کلاس ها
رشته صنایع غذایی
رشته علوم تغذیه
رشته فوریت های پزشکی
آرایش ترمی
تغذیه
ورودی 95 الی مهر 97
ورودی 98 به بعد
صنایع غذایی
فوریت های پزشکی
سرفصل دروس
تغذیه
ورودی 98 الی مهر97
ورودی 98 به بعد
صنایع غذایی
فوریت های پزشکی
مهمانی و انتقالی
نیمه اول سال تحصیلی1401-1400
نیمه اول سال تحصیلی1399-1400
فرم های انتقالی
انتقالی موقت
انتقالی دائم
انتقال توام با تغییر رشته
رهپویان
رهپویان
فرم نظر سنجی فراگیران
فرایندهای آموزشی
صدور گواهی اشتغال به تحصیل
فرایند اخذ مرخصی تحصیلی
فرآیند انتقالی
فرایند برگزاری امتحانات پایان ترم
فرآیند ثبت نام
فرآیند فراغت از تحصیل
فرآیند مهمانی
فرآیند نگهداری درخواست های دانشجویی در پرونده دانشجویی
دفتر توسعه آموزش(EDO)
مسئول EDO
معرفی واحد EDO
رسالت و اهداف دفتر توسعه آموزش
اعضای EDO
لیست کارگاه ها
برگزاری کارگاه
طرح دوره
نیمسال اول1400-99
تغذیه
دروس مشترک
دکتر اصحابی
دکتر قدس
دکتر خورشیدیان
دکتر پاکدل
دکتر خوشدل
دکتر غریبی
دکتر سلطانی کرمانشاهی
دکتر یوسفی
صنایع غذایی
دروس مشترک
دکتر شکرالهی
دکتر رنجبر
دکتر خورشیدیان
دکتر عبدالشاهی
دکتر خوشدل
دکتر سلطانی کرمانشاهی
دکتر احمدی
دکتر یوسفی
مهندس حیدریه
فوریت های پزشکی
دکتر غریبی
عمومی
دکتر چالدره
دکتر صادقی
نیمسال دوم1400-99
تغذیه
دروس مشترک
دکتر اصحابی
دکتر فغفوری
دکتر نظری
دکتر یوسفی
دکتر پاکدل
دکتر میرمحمدخانی
صنایع غذایی
دکتر عبدالشاهی
دکتر یوسفی
دکتر خورشیدیان
مهندس حیدریه
نیمسال اول 1400-1401
.تغذیه
.دروس مشترک
.دکتر اصحابی
.دکتر فغفوری
.دکتر نظری
.سایر
.دکتر پاکدل
.دکتر خوشدل
.دکتر سلطانی
.دکتر قدس
.دکتر ساجدی
.دکتر رنجبر
.دکتر عبدالهی
.صنایع غذایی
.دکتر عبدالشاهی
.دکتر یوسفی
سایر
. دکتر خوشدل
. دکتر سلطانی
. دکتر ساجدی
. دکتر شکرالهی
. مهندس حیدریه
. دکتر احمدی
.عمومی
.دکتر چالدره
.دکتر صادقی
آیین نامه ها
شيوه نامه محروميت مهر98
دستورالعمل ترفيع رتبه و ركود علمي
چگونه طرح درس بنويسيم
آيين نامه استاد مشاور
آیین نامه ارتقاء مرتبه اعضای هیات علمی
LOG_BOOK
EDO_ORGANIZATIONAL_RELATIONSHIP
فرم های خام واحد EDO
فرم سوالات امتحانی
فرم فعالیت های نیمسالی 1
فرم فعالیت های نیمسالی 2
فرم تمام وقتی
فرم اخلاق و رفتار حرفه ای
فرم طرح دوره
تماس با ما
واحد پژوهش
کارشناس پژوهش
شورای پژوهشی
اولویت های پژوهشی
کمیته تحقیقات دانشجویی
سرپرست
دبیر
شورای مرکزی
مجمع عمومی
اخبار کمیته تحقیفات
فرم ها و آئین نامه ها
شیوه نامه طرح های تحقیقاتی
فرم پروپوزال کمیته تحقیقات دانشجوئی
شیوه نامه تفویض اختیار تصویب طرح های تحقیقاتی
شیوه نامه درج صحیح آدرس دانشگاه در مقالات
شیوه نامه پژوهشگر برتر و ارتقاء
شیوه نامه همایش ها
انتشارات و مقالات
آدرس وابستگی
کتابخانه
درباره کتابخانه
درباره ما
کارکنان
شابکا
جستجوگر آذرسا - جستجوی آنلاین کتابخانه
منابع الکترونیک
فهرست موضوعی منابع الکترونیک
فهرست الفبایی منابع الکترونیک
VPN
راهنمای نصب
دانلود vpn
کتابخانه مرکزی
کتابخانه دیجیتال
تازه های کتاب
سامانه نوپا و منبع یاب
سامانه منبع یاب
سامانه نوپا
کارگاه های آموزشی
کارگاه های سال 98
راهنماهای آموزشی
راهنما استفاده از کتابخانه
راهنمای عضویت
راهنما جستجو در نرم افزار
راهنمای استفاده کاربران از خدمات کتابخانه
راهنما منابع تخصصی
راهنمای Clinical Key
راهنمای Scine Direct
آیین نامه
آیین نامه امانت
آیین نامه عضویت
آیین نامه وجین
آیین نامه استفاده از خدمات تحویل مدرک
آیین نامه رعایت و حمایت از مالکیت معنوی
اخبار کتابخانه
اطلاع رسانی و تبلیغات
گزارش عملکرد سالیانه
1400
گزارش عملکرد 9ماهه سال 1400
گزارش عملکرد سالیانه 1400
گزارش عملکرد سال 99
گزارش عملکرد سال 98
گزارش عملکرد سال 97
پرسش از کتابدار
فرم نظر سنجی
گالری عکس
ساعت کار کتابخانه
تماس با ما
آزمایشگاه ها
میکروبیولوژی
شیمی و بیوشیمی
تجزیه و کنترل کیفی مواد غذایی
مهارت های بالینی
ارزیابی وضعیت تغذیه ای
امور دانشجویی و فرهنگی
کارشناس امور دانشجویی و فرهنگی
واحد تغذیه
دانش آموختگان
راهنمای دانش آموختگان
فرم های نظر سنجی
فرم نظر سنجی دانش آموختگان
پرسشنامه نظر سنجی در تدوین رسالت و اهداف
چک لیست ارزیابی دانش آموختگان تغذیه
سامانه دانش آموختگان
ثبت دیدگاه و نظرات
مرکز مشاوره دانشجویی
معرفی دفتر مشاوره دانشکده
پیام های هفتگی
فراخوان ها
کارگاه ها
اطلاعیه ها
اخبار
دانشجویان و دانش آموختگان ممتاز و استعداد درخشان
رشته علوم تغذیه
رشته علوم و صنایع غذایی
رشته فوریت های پزشکی
تماس با ما
نقشه سایت
دکتر یوسفی
صفحه اصلی
دفتر توسعه آموزش(EDO)
طرح دوره
نیمسال اول1400 99
تغذیه
دکتر یوسفی
فایل ها
طرح دوره جناب اقای دکتر یوسفی -بهداشت و مسمومیت های غذایی- تغذیه
طرح دوره جناب آقای دکتر یوسفی-اصول نگهداری- تغذیه
پیوندها
صفحه اصلی
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان
کتابخانه مرکزی
ارتباط مستقیم با ریاست دانشکده
معاونت آموزشی و پژوهشی
رهپویان
تماس با ما